Pelenkatorta

Pelenkatorta

Pelenkatorták | Peluswebshop.hu youtube videók

2015. szeptember 20. - Peluswebshop

„Pelenka… torta?” 

A pelenkatortát természetesen nem lehet megenni (legalábbis mi nem próbáltuk). Olyan „tortáról” van szó, melynek a „tésztája” több tucat pelenka. Lényegében egy olyan díszes építmény pelenkákból, mely tortaformát mintáz, mert mégiscsak születésnapról van szó.

„Milyen alkalomra és kiknek adjak pelenkatortát?”

Kismama, kispapa vagy a baba szülinapjára és névnapjára, babaváró buliba, tejfakasztóra vagy épp babalátogatáskor (akár kórházban, akár otthon). Esetleg csak úgy. A pelenkatorta egyike azon ritka ajándékoknak, amely egy kisbabás párnak tényleg mindig jól jön.

Bármilyen elképzelhető pelenkatortát összeállítunk neked (sőt, még néhány elképzelhetetlent is), ha megfelel, hogy Pampers pelenkából lesz (ragaszkodunk a minőségi pelushoz)!

https://peluswebshop.hu/termekkategoria/pelenkatortak/

Miért érdemes Pampers pelenka online vásárlásakor elsősorban a Peluswebshop.hu webáruházból rendelned?

https://peluswebshop.hu/miert-erdemes-pampers-pelenka-online-vasarlasakor-elsosorban-a-peluswebshop-hu-webaruhazbol-rendelned/

100% Pelusgarancia

Ha nem azt kapod, amit szerettél volna, akkor kérünk, jelezd, és mi nem kérünk magyarázkodást, bizonyítgatást, csak megköszönjük, hogy adtál a PelusWebshop-nak egy esélyt – visszatérítjük a megvásárolt termékek árát, az Akciós csomagokhoz járó pampers törlőkendő koronázatlan királyát, az ajándék Pampers Natural Clean törlőkendőt pedig kérjük, tartsd meg hálánk jeléül.

https://peluswebshop.hu/100-szazalek-pelusgarancia/

A bejegyzés trackback címe:

https://pelenkatorta.blog.hu/api/trackback/id/tr507802212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása